Båttur i New York City - utsikt mot Manhattan

Båtturer från Manhattan

Ett mycket trevligt sätt att se Manhattan och Frihetsgudinnan är med en båttur. Utbudet av alla olika båtturerna är enormt, där de mest populära alternativen är en tur för att se Frihetsgudinnan. Ett bra val som även åker förbi Frihetsgudinnan är att kryssa runt hela Manhattan eller välja en av kvällskryssningarna med middag.

Båtturer till Frihetsgudinnan

De flesta båtturerna tar dig ut till Frihetsgudinnan för en tur runt och nära denna världskända staty. Det finns även populära båtturer med avstigning som tar dig ut till Frihetsgudinnan och Liberty Island. Dessa har ibland lång kö, speciellt på sommaren. Detta är en av turerna som har reserverad plats på denna båt, ett bra val för dig som vill slippa stå i en lång kö.

Middagskryssningar

Om du vill kombinera en god middag på en båg med utsikt över New Yorks skyline, Frihetsgudinnan, broar med mera så går det att välja någon av de många kvällskryssningarna med middag. Välj mellan gourmetmiddag, buffé, öppen bar med mera.

Högtider
Dessa kryssningar finns att välja vid olika högtider, där de två populäraste är nationaldagen 4th of July och nyårsafton. Dessa kostar lite extra men kan vara mycket trevliga alternativ för den som vill se och njuta av fyrverkerier över New York, middag med underhållning. Andra högtider som också går att boka båtturer under är Thanksgiving och jul.

Rekommenderade båtturer

Manhattan-Kryssning

Kryssning runt hela Manhattan

Pris från: 440 kr
Resenärers betyg:
Avgångsplats: Pier 83 i New York
Varaktighet: 2 timmar och 30 minuter
Info: På denna tur får du se alla sevärdheterna på den enda båtturen i New York som åker runt hela Manhattan. På turen följer en duktig guide med som berättar om stadens fantastiska sevärdheter. Åk på tre floder och under sju stora broar där den mest kända ärBrooklyn Bridge. Du får öven lära dig med om Manhattans fem distrikt och se över 25 världsberömda landmärken. Självklart tar även denna turen dig nära Frihetsgudinnan för minnesvärda foton.
Mer info och biljetter.

Båttur runt Frihetsgudinnan i New York

Alla middagskryssningar

Pris från: 1360 kr
Resenärers betyg:
Avgångsplats: Sydvästra Manhattan
Varaktighet: ca 3 timmar
Info: Här kan du välja mellan flera olika middagskryssningar omkring Manhattan och Frihetsgudinnan. De flesta är på 3 timmar där de flesta erbjuder en buffé men det finns även gourmetmiddag som alternativ. För den som vill lyxa till under någon av högtiderna finns det turer på 4th of July, nyår, Jul och Thanksgiving.
Mer info och biljetter.