Sevärdheter på Manhattan i New York

Sevärdheter i New York

New York är fullproppat med sevärdheter! Dessa kan upplevas på flera olika sätt och runt om på denna sajt hittar du flera av de populära alternativen. De flesta av dessa sevärdheterna går att se gratis men för bäst upplevelse är det värt att lägga lite pengar på att åka upp i en skyskrapa, åk en båttur med mera. Ett bra val för den som vill utforska New York i eget tempo är att köpa New York City Pass som du kan läsa om längre ner.

De två mest kända skyskraporna i New York

Empire State Building i New York

Empire State Building

Empire State Building byggdes 1929 och var världens högsta byggnad i 39 år med sina 449 meter. På taket, 381 meter upp erbjuds fin utsikt över Manhattan. USA:s mest kända och mest klassiska byggnad.

Freedom Tower - One World Trade Center

One World Trade Center

One World Trade Center är byggd på platsen där tidigare World Trade Center låg. Det är New Yorks högsta byggnad (541 m) och nu den mest populära byggnaden att åka upp i. Spektakulär hiss och fin utsikt erbjudes.

Utforska New York på egen hand med fördelaktiga erbjudanden

New York CityPass

New York CityPass

Pris från: 1320 kr
Resenärers betyg:
Varaktighet: 9 dagar
Info: New Yorks mest populära turist-pass. Med inträde till de populäraste attraktionerna, båtturer, musser med mera är detta alltid ett bra köp för dig som vill uppleva New York.
Mer info och biljetter.

New York City Explorer Pass

New York City Explorer Pass

Pris från: 640 kr
Resenärers betyg:
Varaktighet: 30 dagar, 3 till 10 attraktioner
Info: Med 50 populära attraktioner kan du skapa din egen resplan och välja ut de platser du själv vill besöka och uppleva New York precis som du själv vill till ett fördelaktigt pris.
Mer info och biljetter.