Utforska New York på egen hand med fördelaktiga erbjudanden

New York CityPass

New York CityPass

Pris från: 1320 kr
Resenärers betyg:
Varaktighet: 9 dagar
Info: New Yorks mest populära turist-pass. Med inträde till de populäraste attraktionerna, båtturer, musser med mera är detta alltid ett bra köp för dig som vill uppleva New York.
Mer info och biljetter.

New York City Explorer Pass

New York City Explorer Pass

Pris från: 640 kr
Resenärers betyg:
Varaktighet: 30 dagar, 3 till 10 attraktioner
Info: Med 50 populära attraktioner kan du skapa din egen resplan och välja ut de platser du själv vill besöka och uppleva New York precis som du själv vill till ett fördelaktigt pris.
Mer info och biljetter.

Utforska New York med sightseeing-bussar

Sightseeing-buss i New York

Hoppa på-hoppa av-rundtur i New York

Pris från: 290 kr
Resenärers betyg:
Avgångsplats: Gray Line Visitors Center
Varaktighet: 24, 48 eller 72 timmar.
Info: New Yorks populäraste sightseeingbuss med över 50 hållplatser. Med 24-timmarsbiljetten gäller endast på nedre Manhattan, uppgradera därför till en 48- eller 72-timmarsbiljett för alla rutter i New York. Du kan då även besöka Brooklyn, Harlem med mera. Det ingår då även en kvällstur så du kan utnyttja biljetten max. Det finns även ett Freestyle-kort där det ingår inträde till sevärdheter, båtturer, måltider eller museer till ett fördelaktigt pris. Det erbjuds ett stort utbud med 30 valmöjligheter till Freestyle-kortet där våra favoritalternativ är färjan till Frihetsgudinnan och Ellis Island, One World observationsdäck och Empire State Buildings observationsdäck.

Mer info och biljetter.

På Big Bus sightseeing-bus

Big bus – hoppa på-hoppa av-rundtur

Pris från: 490 kr
Resenärers betyg:
Avgångsplats: Lös in kupongen vid hållplats 1: Times Square 48th St
Varaktighet: 24, 48 eller 72 timmar.
Info: Big Bus erbjuder en hoppa på-hoppa av buss med 30 hållplatser runtom i New York. Upplev New York i din egen takt och njut av New Yorks sevärdheter. Uppgraderingarna till 48 eller 72 timmar är mycket prisvärda vid bokningstillfället. Du väljer själv om du vill stanna kvar på den 2-timmar långa bussturen eller hoppa av och på vid de olika hållplatserna. Några av höjdpunkterna som bussen passerar är Empire State Building, Rockefeller Center, Times Square och Central Park

Mer info och biljetter.